Boka transfer mellan Arlanda till Stockholm Central – via buss, tåg eller privat transfer. 

BUSS – Boka biljett       TÅG – Boka biljett       PRIVAT TRANSFER – Boka chaufför

Busstransfer

Med avgångar varje kvart är det alltid lätt att hitta en flygbuss som passar. Boka en biljett online i förväg – som sedan gäller i 3 månader.

Ingen bokning av tid eller plats behöver ske.  Turen tar 45 min.

  • Biljett gäller i 3 månader
  • Vuxen 129 kr
Köp biljett  

tågtransfer arlanda

Tågtransfer

 

Snabbaste sättet att ta sig till Stockholm C? Åk Arlanda Express med avgång varje 20:e minut.

Ingen bokning av tid eller plats behöver ske. Turen tar 18 minuter.

  • Biljett gäller i 90 dagar
  • Vuxen 320 kronor
Köp biljett  

privat transfer till arlanda i limo eller taxi

Privat chaufför

Boka privat transfer från Arlanda till Stockholm C eller hamnen. Chauffören väntar i vänthallen med skylt som har ditt namn.

Fri avbokning upp till 24 timmar innan

  • Flexibelt och bekvämt
  • Fr 1780 kr
Köp biljett  

Resa mellan Arlanda och Stockholm C

När du anländer till Arlanda flygplats och behöver ta dig till centrala Stockholm, finns det flera transportalternativ att välja mellan. Vad passar dig bäst?

1. Arlanda Express

Arlanda Express är det snabbaste sättet att resa mellan Arlanda och Stockholm Centralstation. Tågen avgår upp till fyra gånger i timmen under högtrafik och resan tar bara 18 minuter.  Tågen är välutrustade med Wi-Fi, eluttag vid sittplatserna och erbjuder en tyst och smidig resa.

2. Pendeltåg

Ett mer budgetvänligt alternativ är pendeltågen som också förbinder Arlanda med Stockholms centralstation. Resan tar cirka 38 minuter och tågen avgår regelbundet. Det är viktigt att notera att tillträde till Arlanda station kräver en extra avgift utöver det vanliga SL-biljettpriset.

3. Buss

Flygbussarna är ett prisvärt och bekvämt sätt att resa till och från Arlanda. De avgår var 10:e till 15:e minut under större delen av dagen och resan till Stockholm C tar omkring 45 minuter beroende på trafik. Bussarna är utrustade med gratis Wi-Fi och det finns gott om plats för bagage.

4. Taxi

Taxi är det mest flexibla transportmedlet och kan vara särskilt fördelaktigt för större grupper eller familjer. Det finns många taxibolag som kör från Arlanda, men det är viktigt att välja en officiell taxi för att undvika överpriser. Fråga alltid om ett fast pris till din destination innan färden påbörjas.

5. Privat chaufför (t.ex. limousine)

För en mer exklusiv och personlig upplevelse kan du boka en privat chaufför. Denna tjänst erbjuder lyx och bekvämlighet med möjligheten att resa i en limousine eller premiumbil. Priserna varierar beroende på företag och bilmodell, så det är rekommenderat att jämföra olika alternativ och boka i förväg.

Tips att tänka på

  • Förköp av biljetter: Oavsett transportmedel kan det vara fördelaktigt att köpa biljetter i förväg, antingen online eller via respektive app, för att undvika köer och ibland även få ett bättre pris.
  • Bagage: Tänk på hur mycket bagage du har och välj ett transportmedel som kan hantera det bekvämt. Taxibilar och vissa privata chaufförtjänster kan vara mer lämpade för tungt eller otympligt bagage.
  • Trafiksituation: Stockholm kan uppleva trafikstockningar, särskilt under rusningstid. Planera din resa med detta i åtanke, särskilt om du väljer taxi eller buss.
  • Miljöaspekter: Om hållbarhet är en viktig faktor för dig, överväg att välja de mer miljövänliga alternativen som tåg eller buss.