Skapa dina egna tvålar eller ljus i Stockholm – ett roligt och lärorikt hantverk. Produkterna tillverkas under en halvdagskurs där både kursmaterial och fika ingår.

  • Halvdagskurs
  • Fika ingår
  • Ingen åldersgräns

500 kr / pers

Läs mer / Beställ

Skapa egna tvålar eller ljus

Skapa egna tvålar eller ljus i Stockholm genom att delta i en lärorik halvdagskurs. Deltagaren väljer själv den kurs som önskas i samband med bokningen:

Tillverka egna tvålar

I tvålkursen får deltagaren följa med på en resa in i hantverkstvålarnas spännande värld. Kursledaren berättar mer om hur tillverkningsprocessen går till och alla deltagare får därefter skapa sin egen hantverkstvål. Välj mellan olika dofter, former och färger. Medan massan stelnar i sin form bjuds det på ekologiskt fika och goda samtal. Kursen varar i ca 2,5 timme och efter avslutad kurs får varje deltagare ta med sin skapelse hem.

Tillverka egna ljus

I ljuskursen får deltagaren lära sig mer om skapandet av vaxljus, och dessutom prova på att skapa ett eget. Vaxet som används vid tillverkningen är ett miljövänligt sojavax som ger ljusen en lång brinntid. Alla deltagare väljer själv doft till ljuset och den som vill ta med och använda en speciell ljuskopp kan göra det. Under skapandet bjuds deltagarna på fika. Kursen varar i ca 2 timmar.

Bra att veta inför upplevelsen

  • Åldersgräns – Upplevelsen har ingen åldersgräns
  • Tidsåtgång – Ca 2 – 2,5 timmar
  • Tillgänglighet – Året runt på utvalda datum
  • Övrigt – Upplevelsen utförs i grupp tillsammans med andra deltagare

Köps som presentkort

Tvål- och ljuskursen köps som presentkort och har 3 års giltighetstid, 3 års bytesrätt och 45 dagars öppet köp. Kortet kan levereras digitalt via e-post eller med posten. Vid postleverans kommer det kärleksfullt förpackat i en fin presentask.

Läs mer / Beställ

FAQ

Hur många produkter får jag ta med mig hem?

Under kursen skapar du en produkt, antigen en tvål eller ett ljus, som du sedan får ta med dig hem.

Kan jag ge bort upplevelsen som present?

Ja, det går alldeles utmärkt att ge bort upplevelsen som present.

Vad menas med att presentkortet har 3 års bytesrätt?

Bytesrätten för presentkortet innebär att det går att välja en annan upplevelse, i stället för tvål- eller ljuskursen, som finns i utbudet hos Upplevelse.com. Vid val av en dyrare upplevelse betalar mottagaren av presentkortet själv för mellanskillnaden.