Mall Of Scandinavia är Sveriges och Skandinaviens största galleria med sin totala yta om 100 000 kvadratmeter. I gallerian finns mängder av butiker och restauranger men även nöjen i form av bland annat bio och arkadhall.

  • Över 160 butiker
  • Nöjen för både stora och små
  • Gott om restauranger och caféer
Läs mer på hemsidan

Om Mall Of Scandinavia

Mall Of Scandinavia ligger I Solna, strax norr om Stockholm, och är en galleria som erbjuder både shopping och flera andra nöjen. På drygt 100 000 kvadratmeter fördelat på 7 våningar finns något för hela familjen.

Shopping

Gallerian erbjuder ca 160 olika butiker för en komplett shoppingtur. Här finns butiker inom mode för herr, dam och barn, hemelektronik, inredning och sport – allt samlat under ett och samma tak. Välj och vraka bland svenska och internationella varumärken hos stora och små butikskedjor. 

Nöjen

Mall Of Scandinavia erbjuder mer än bara shopping så för den som är sugen på andra nöjen finns bland annat möjlighet att gå på bio i en av landets största biosalonger. I arkadhallen GameZone finns basket- och boxningsmaskiner, racingsimulatorer och klassiska arkadspel.

(Bildkälla: westfield.com)

I gallerian finns även möjlighet att spela Laser Tag, biljard, bowlingminigolf, shuffleboard och dart. För dom allra minsta finns ett stort lekrum på plan 1, Pippis lekyta vid restaurangerna på plan 0 samt Babblarnas lekyta utanför leksaksaffären på plan 0.

I gallerian finns även museet Youseum där besökarna kan ta snygga selfies i en rad olika miljöer. 

Mat & Dryck

Mall Of Scandinavia inhyser ett fyrtiotal restauranger och caféer för den som vill äta en god bit mat eller ta en lättare fika för att fylla på med energi under shoppingturen.

I utbudet hittas både finare restauranger och välkända snabbmatskedjor – något som passar för dom allra flesta.

Scandic Järva Krog

Hotelltips – Scandic Järva Krog

Var? Solna

I närheten: Hagaparken, Friends Arena, Mall of Scandinavia, E4:an

 Se lediga rum / Boka

 

Praktisk information

Mall Of Scandinavia ligger på Stjärntorget 2 i Solna, ca 7 minuter från Stockholms central med pendeltåg.

I anslutning till gallerian finns ett parkeringsgarage för den som kommer med bil. Dom första två timmarna är gratis och därefter kostar parkeringen 30 kr per påbörjad halvtimme. För medlemmar erbjuds 4 timmars gratis parkering.

Gallerian håller öppet 10–21 alla dagar i veckan men avvikelser kan förekomma på röda dagar.