Spela in en egen skiva

göra egen skiva stockholm

Drömmer du om att få sjunga och spela in din alldeles egna skiva? I Stockholm finns möjligheten att i en riktig studio få spela in musik med hjälp från olika proffs. Vare sig du har stora visioner om att en dag stå på scen eller om du bara vill testa något annorlunda är du välkommen att prova på din sångröst i musikstudion.

Göra egen musikskiva

För att du ska känna dig hemma i studion och bekväm med all utrustning börjar aktiviteten med en introduktion. Ett ljudproffs ger dig all information du behöver innan det är dags att sjunga ut. Valmöjligheten när du ska välja ut låtarna du ska spela in är stor. Det finns nämligen över 10 000 olika låtar att välja mellan och du plockar själv ut dina två favoriter.

Du får en stund att lyssna och öva på låtarna innan det är dags att ta plats i studion tillsammans med en inspelningstekniker. Självklart får du flera försök på dig att spela in dom valda låtarna, så allt behöver inte sitta perfekt vid första försöket.

När du är nöjd med inspelningen kommer musiken mixas ner på en CD-skiva, prydd men tryck och bilder, som du får ta med dig hem och spela upp för dina nära och kära. Blir det en succé eller en flopp..?

— Köp Presentkort och ge bort i julklapp eller födelsedagspresent här —

Prova själv eller ge bort som present

Att spela in en egen skiva är en rolig present att ge bort till bästa vännen eller svägerskan. Delta båda två eller låt födelsedagsbarnet leva ut sina artistdrömmar med dig som publik.
Kanske den perfekta aktiviteten även på en möhippa? Dagen kommer garanterat att bjuda på både skönsång och många glada skratt, och dessutom ett minne för livet.

Att spela in en egenproducerad skiva tar någonstans emellan 1–2 timmar. Du behöver inga som helst förkunskaper utan får all information du behöver på plats. Aktiviteten är tillgänglig året runt och passar för alla åldrar, både barn, vuxna och äldre.

På  kan du läsa mer och boka din skivinspelning. När du beställer upplevelsen online ingår även en lyxig presentbox och du har alltid 45 dagars öppet köp.