formel 1 simulator

Upplev känslan av att kliva in i en Formel 1-bil genom att köra Formel 1-simulator i Stockholm. Simulatorn ger en verklighetstrogen känsla som garanterat får det att pirra till i maggropen.

  • En av världens mest avancerade F1-simulatorer
  • Utförs på 3D-scannad och verklighetstrogen bana
  • Köps som presentkort med 1 års giltighetstid

995  kr

Beställ värdebevis

Mer om upplevelsen

Upplevelsen leds av erfarna instruktörer och börjar med en kortare teorigenomgång. Därefter är det dags att ta plats i simulatorns cockpit, som tagits fram i samarbete med Mercedes-AMG, och som både ser ut och känns precis som i en riktig Mercedes-AMG F1 W12E.

Alla reglage och detaljer är samma som i dom riktiga tävlingsbilarna, som bland annat har körts av Lewis Hamilton och Valtteri Bottas.

Simulatorn hör till en av världens mest avancerade och bjuder på en mycket verklighetstrogen körupplevelse som pågår i ca 30 minuter. Under tiden ger instruktörerna feedback och tips för att förbättra både körning och varvtider.

Körningen genomförs på en exakt kopia av dem klassiska Monzabanan i Italien. Den har 3D-scannats så att minsta gupp kommer att märkas av för den som sitter bakom ratten i simulatorn. Banan visas på en skräm som är 5 meter bred och som sträcker sig i 170 grader runt bilen. Efter avslutad körning erhålls ett certifikat av föraren.

F1-simulatorn bjuder på en fartfylld och häftig upplevelse – perfekt för den motorintresserade som vill känna hur det känns att susa fram på höga hastigheter på en riktig bana.

köra formel 1 simulator

Bra att veta

  • Maxvikt- och längd – Maxlängd för att delta i upplevelsen är 200 cm och maxviken 100 kg
  • Utrustning – Bär bekväma kläder och skor med tunn sula
  • Tillgänglighet – Upplevelsen genomförs på utvalda datum året runt

Upplevelsen i simulatorn är verklighetstrogen så den som har problem med åksjuka rekommenderas att ta en åksjuketablett innan.

Köps som presentkort

Upplevelsen köps som presentkort via LiveIt.se och har 1 års giltighetstid, 1 års bytesrätt samt 14 dagars öppet köp. Det finns möjlighet att välja mellan digital och fysisk leverans i samband med beställningen. Det digitala presentkortet levereras till angiven e-postadress inom ett par minuter och den fysiska med post inom 2–4 vardagar.