konst och konsert

Erbjuds ej för tillfället

Mysig kvällskonsert i Gamla Stan är en unik kulturell upplevelse som äger rum i Galleri Cupido, en av de äldsta konstgallerierna i Stockholm. Njut av vin, konsert och konst – på samma gång.

  • Livekonsert hos Galleri Cupido inkl. konstutställning
  • Ett glas vin ingår
  • Gratis avbokning upp till 24h innan

Erbjuds ej för tillfället


Program och innehåll

Evenemanget inleds med en konstutställning där besökarna får möjlighet att utforska olika konstverk. Detta följs av en livekonsert med ett program som är särskilt utvalt av arrangören. Under konserten serveras ett glas ekologiskt vin, och det finns även alkoholfria alternativ. Ett unikt sätt att uppleva konst och musik tillsammans.

Biljett och varaktighet

Biljetter kan köpas i förväg och är giltiga i en dag. Avbokning är möjlig upp till 24 timmar före evenemanget, vilket ger en viss flexibilitet för deltagarna. Aktiviteten är planerad att vara i en timme, och lokalerna är anpassade för rullstolsanvändare.

 

Om Galleri Cupido

Galleri Cupido är en konstgalleri beläget i hjärtat av Gamla Stan i Stockholm. Det är känt för att erbjuda en bred samling av konstverk som spänner över olika stilar och epoker. Från modern konst till klassiska målningar, erbjuder galleriet en unik möjlighet för konstälskare att utforska och köpa verk.

Galleri Cupido är mer än bara ett utrymme för att visa konst; det är en plats där kultur och historia möts.


Var äger evenemanget rum?

Evenemanget äger rum i Galleri Cupido, en av de äldsta konstgallerierna i Stockholm.

Hur lång tid varar evenemanget?

Evenemanget är planerat att vara i en timme.

Vad ingår i biljettpriset?

Biljettpriset inkluderar en audioguide på flera språk, tillgång till en konstutställning och en livekonsert, samt ett glas ekologiskt vin eller ett alkoholfritt alternativ.

Är evenemanget rullstolsanpassat?

Ja, lokalerna är anpassade för rullstolsanvändare.

Finns det några åldersrestriktioner?

Det finns ingen information om åldersrestriktioner för detta evenemang.