Presentkort på matlagningskurser i Stockholm

aktiv matlagningskurs Stockholm

Aktiv matlagning

Börjar menyerna hemma kännas lite slentrian? Nu har du chansen att inspireras av en professionell kock. Genom upplevelsen Aktiv Matlagning kommer du, tillsammans med en erfaren yrkesman, att laga en riktig lyxmiddag.

Att kunna omvandla råvaror till färdig mat på bordet är en konst. Efter den här helkvällen, fylld med praktik och teori kring matlagning, kommer din känsla för mat garanterat ha utvecklats.

Matlagningskursen utförs med andra i grupp. Gruppen är dock liten, vilket gör att kocken kommer att ha gott om tid för varje enskild deltagare. Välj bland italienskt, fransk husmanskost, fokus på såser eller med fokus på vin och mat i kombination. Vilket tema lockar dig mest?

Pris: 990 kronor per person

Plats: Stockholm, Halmstad, Båstad


grillkurs i Stockholm

Grillkurs

Många sätter en viss ära i att lyckas bra vid grillen. Köttet ska vara perfekt grillat, dess glaze ska vara utsökt och tillbehören ska komplettera köttet på ett bra sätt. Att lyckas med detta i praktiken är dock inte alltid så lätt.

Genom den här matlagningskursen ges du chansen att utveckla dina färdigheter vid grillen. Här undervisas du om grunderna, ges proffsknep och lär dig om allt annat som krävs för att laga en komplett måltid. Efter den här kursen kan du stoltsera med perfekta biffar för familj, vänner och bekanta.

Pris: 799 kronor per person

Plats: Stockholm, Halmstad, Båstad


korvkurs Stockholm

Lär dig göra korv

Precis som en ost inte bara är en ost, eller ett vin inte bara är ett vin – är en korv inte bara en korv. Smaken hos en riktig gourmetkorv skiljer sig enormt från den som hittas i till exempel kyldisken i närbutiken.

Genom den här matlagningskursen lär du dig hur du gör din egen gourmetkorv från början till slut. Du får ta del av några riktigt fina recept, bland annat tolouse med vitvin, senap och dragon, fänkålssalsiccia, merguez, chorizo och bratwurst. När kvällen är slut har du all kunskap du behöver för att fortsätta göra riktigt fin korv hemma i köket.

Pris: 1 095 kronor per person

Plats: Stockholm


Gourmetkock hemma stockholm

Gourmetkock Hemma

Ibland kan matlagningen hemma börja kännas lite tråkig eller uttjatad. Varför inte då ta hem en stjärnkock till köket? Genom upplevelsen Gourmetkock Hemma kommer en skicklig och erfaren kock hem till ditt kök och lagar till en riktig lyxmiddag. Själv behöver du inte lyfta ett finger – förrän besticken ska plockas upp och ätas med. Kocken har med sig alla ingredienser och diskar och plockar givetvis undan efter sig.

Middagen består av tre rätter och tillagas för upp till sex personer. Kocken tar sig hem till ditt kök på egen hand. Bor du längre än tre mil från Stockholm, tillkommer dock en reseersättning på 30 kronor milen. Gourmetkock Hemma är perfekt för den hellre får maten lagad, än deltar i en matlagningskurs eller annan matlagningsaktivitet.

Pris: 4 500 kronor för två personer. 7 500 kronor för upp till sex personer.

Plats: Stockholm, Göteborg, Malmö, Halmstad, Båstad.