Trött på att laga mat? Eller kanske saknar du ingredienser till att laga? Med Wolt är det enkelt att beställa hem mat och livsmedel när du behöver.

  • Hitta varor och rätter enkelt i appen
  • Smidig betalning
Till Wolt Stockholm

Så funkar det att beställa med Wolt

  1. Ange din plats. Du kan välja att antingen dela din platsinformation med appen, eller ange din adress manuellt. När du har gjort det, får du fram restauranger och affärer i närheten som samarbetar med Wolt och som du kan handla från.
  2. Välj det du vill ha. Skanna utbudet och välj det du vill ha. Glöm inte att kika efter fria leveranser och lägsta tillåtna beställningssumma.
  3. Lägg till ditt kort och betala. Har du iPhone kan du betala enkelt med Apple Pay. Här väljer du även om du vill ge dricks till kuriren.

FAQ

Vad kostar leverans med Wolt?

Det ser du när du har angett din plats och fått fram en lista med restauranger och butiker. Ett antal aktörer erbjuder fri leverans (med en minsta beställningssumma, dock), medan andra till exempel kan ta 29, 39 eller 109 kronor. Dock brukar leveransen vara fri vid köp över en viss summa. Tänk också på att en serviceavgift på fem kronor tillkommer på alla köp.

Kan man lämna önskemål till restaurangen vid Wolt beställning??

Ja, innan du slutför beställning finns ett textfält där du lämnar en kommentar. Det kan till exempel vara att Pommes friten ska vara i en separat låda eller att försäkra dig om allergener.

Kommer leveransen med cykel?

Ofta, men inte alltid! Wolts kurirer levererar med cykel, elsparkcykel, moped eller bil. Bor du en bit utanför tullarna blir det vanligare med leveranser med moped eller bil, helt enkelt eftersom avstånden blir större.